Contact

Dr. L.M.J. Pelsser
Dr. in de Medische Wetenschappen

Adres:
Liviuslaan 49
5624 JE Eindhoven
Telefoon: 040 248 8393

Telefonische bereikbaarheid:
Tot 1 september 2019 zijn we niet telefonisch bereikbaar. Daarna zijn we alleen op woensdagmiddag (12:00–15:00 uur) bereikbaar. 

Het Pelsser RED Centrum neemt op dit moment actief deel aan de BRAIN-studie. Alle kinderen die starten met de BRAIN-studie zullen het RED-dieet volgen. Dit betekent dat er voorlopig geen kinderen in Eindhoven kunnen starten met het PVG-onderzoek en het RED-dieet. Wij begrijpen dat dit heel teleurstellend is, maar we hopen dat u begrijpt dat de BRAIN-studie zeer belangrijk is en informatie op kan leveren waar andere kinderen met ADHD ook baat bij kunnen hebben.

Vanzelfsprekend kunt u uw kind toch in Eindhoven aanmelden. Wanneer de BRAIN-studie is afgelopen, dan zullen alle gezinnen die hun kind hebben aangemeld in Eindhoven opgebeld worden om te vragen of ze alsnog zouden willen starten met het PVG-onderzoek. Dit zal gebeuren in volgorde van aanmelding

Vanaf 1 september 2019 worden de werkzaamheden in Eindhoven langzaam maar zeker weer opgepakt. Allereerst zullen alle ouders van kinderen die in groep 8 zitten benaderd worden. Daarna komen alle andere kinderen, in volgorde van aanmelding, aan de beurt. 

Print Friendly, PDF & Email