Aanmelden

Het Pelsser RED Centrum neemt op dit moment actief deel aan de BRAIN-studie. Alle kinderen die starten met de BRAIN-studie zullen het RED-dieet volgen. Dit betekent dat er voorlopig geen kinderen in Eindhoven kunnen starten met het PVG-onderzoek en het RED-dieet. Wij begrijpen dat dit heel teleurstellend is, maar we hopen dat u begrijpt dat de BRAIN-studie zeer belangrijk is en informatie op kan leveren waar andere kinderen met ADHD ook baat bij kunnen hebben.

Alle ouders van kinderen die voldoen aan de criteria voor de BRAIN-studie kunnen natuurlijk overwegen om deel te nemen aan de BRAIN-studie, zie www.brain-studie.nl. Ook tijdens de BRAIN-studie wordt het RED-dieet gevolgd.

Vanzelfsprekend kunt u uw kind toch in Eindhoven aanmelden. Wanneer de BRAIN-studie is afgelopen, dan zullen alle gezinnen die hun kind hebben aangemeld in Eindhoven opgebeld worden om te vragen of ze alsnog zouden willen starten met het PVG-onderzoek. Dit zal gebeuren in volgorde van aanmelding. Vul dan onderstaand formulier in.

Wilt u velden met een * zo volledig mogelijk invullen?

Na het verzenden van het formulier ziet u een melding op uw scherm dat de aanmelding ontvangen is. U ontvangt een kopie van deze aanmelding per e-mail. Stel dat u de melding dat het bericht ontvangen is NIET ziet, of wanneer u geen kopie van de aanmelding per mail ontvangt, wilt u ons dan even bellen (040 – 24 88 393)? Wij zullen ons best doen om het registratieprobleem zo snel mogelijk op te lossen.